:)

Om exakt en vecka fyller jag 20. Slut på tonårstiden.. wops... :O
Men det känns bra. Systemet får en ny stammis. haha.

Förövrigt så har jag och Lina börjat våran beach-08 stil nu. Lite sent, men sommaren är ju inte känd för att vara så strålande här i Sverige ändå så det är väl okej. Bara jag är fit for fight i grekland!

Ser förresten ut att ordna sig med mitt jobb också, skönt.. WONDERFUL

I want candy

Som alltid såhär några dagar innan det blodröda lingonmonstret anländer så är mitt begär efter choklad nästintill omättbart.
Jag vill ha.
Jag vill ha mycket.
JAG VILL HA ALLT!

Misslyckade lömska planer...

PANG!
Dagen börjar med att jag slår upp ett par ögonlock, med största kamp. Baksmällan är ett faktum och jag ligger en stund och har ångest över att jag faktiskt krökat på sveriges största fjortis-krökar-dag. Men vi hade ju treårsdag trots allt, me and my beloved girls.
För att bekämpa min ångest får jag för mig att jag ska till stan och lämna tillbaka diverse saker som jag köpt av ren impuls, men aldrig kommer att använda.

SWISCH!
Jag tar tåget mot stockholm central. Jag börjar med att lämna tillbaka en långklänning på H&M, sjukt fin, men efter att ha haft en stor överläggning i min ångestfyllda bakis-säng så kom jag fram till att den kommer användas alldeles för lite. Off you go, dressie. Lämnade tillbaka en annan grön klänning från Gina Tricot, den var iofs väldigt fin, men alldeles för liten över tuttarna, skulle endast kunna användas utan BH, och för att citera Bea så ska man inte släppa lös såna. Vi såg ett exempel på det igår. "Herregud, hon skulle ju kunna knocka någon!"

!=&!#"&#¤#
Här börjar mina lömska planer. Jag hade planerat att lämna tillbaka ett par skor jag använt en gång, och iofs inte gått sönder på något sätt, eftersom dom var helt fucking omöjliga att gå i. Så hårda att jag bara ville gråta efter fem minuter. Men ack. TANTHELVETESJÄVLARNA I ALLA AFFÄRER JOBBADE EMOT MIG. Inte så oväntat men surt ändå. Kunde inte byta för dom hade använts ute. Så nu får jag leva med att jag kastat 500 kronor i sjön. ACK.
I alla fall.. hem, till en mor som ville att jag skulle städa, för ovanlighetens skull. Känn sarkasmen.
Så jag tog den gamla skokartongen som tillhörde dom onda mördarskorna och la in i garderoben, mammas garderob, och la den lite sådär så att den skulle komma nedstörtandes och knocka personen som öppnade den nästa gång. Vilket rimligtvis borde vara mamma eftersom det var hennes garderob.


...Men ack, tro på fan att det var jag som fick skiten i huvudet.