Plask

plask plask plask
Idag ska vi iväg med ettorna och åka stjärtlapp. Synd bara att all snö är påväg att töa bort. Jag som var laddad och allt. Åkte stjärtlapp igår på skolgården med dom små liven, och shit vad kul det är!
Var länge sen jag åkte, men fortfarande lika kul.

Imorn ska jag btw till Västerås, ska spendera helgen där, då det bjuds på hockeymatch och lite parthey.
Sen ska jag hem ganska tidigt på söndag för vi ska ju iväg på vårat mission impossible. Tänkte egentligen skriva ut vad det var men en snilleblixt hindrade mig.
SORRY PIRAYA INTE DEN HÄR GÅNGEN HELLER!;)
Men det kommer bli mycket mycket kul!

Roligt

Det finns mycket jag finner roligt med att jobba på skola. En av sakerna är alla lustiga saker barn och framför allt föräldrar kommer på.
Nu när det är isigt till exempel så har vi en kille på skolan som blev tillsagd hemifrån att han måste ha hjälm på sig hela tiden när han är ute. hehe.. ser lite lustigt ut. Snacka om att vara överbeskyddande.

-

En liten iaktagelse är ju att jag nästan bara bloggar på vardagar. Och då främst precis innan jag börjar jobba eller under lunchen. Inget undantag idag. Nu är det lunchrast, har precis satt i mig mängder av risgrynsgröt. Muumma.

Sitter och försöker luska lite i hur jag ska söka sen när det väl blir dags att söka till att börja plugga. Kan ju säga så mycket som att jag är ruskigt glad att jag har hjälp, förstår nada tamejfan.


Liiiiiite avundsjuk jag är på natasha som får glassa på en strand i thailand just nu. JAG VILL OXÅ. eller åtminstone att snön å all kyla ska försvinna, el pronto!

Gala

Nästa torsdag, om exakt en vecka alltså, är jag bjuden på gala. Det ni!
Det är den väldigt exklusiva Ängsnäsgalan jag pratar om. Have you heard of it?

Nä... men allvarligt. Jag ska dit, måste bara komma ihåg. Är så dålig på att glömma planer. Men nu har jag skrivit det i kalendern, och nu skriver jag det här för lite extra påminnelse.

Wie

Snart har ännu en halv vecka gått, det går så otroligt fort!
POFF måndag, POFF fredag. Sen behöver jag ju inte nämna att hela helgen bara försvinner snabbt, för så känner nog alla.

På fredag är det ju i alla fall som bekant fredag den 13'e. Spookey
Jag ska gå och se just den filmen på bio då med några kompisar och pojkvän. Ladda upp sådär bra inför 14'e februari (alla hjärtans dag ifall någon skulle missat det).
Jag har aldrig varit i ett förhållande över alla hjärtans dag förut, vad förväntas man göra?
Jag har mina små planer men det är inget stort. Jag har ju alltid tyckt att det är ett påhittat jippo bara för att få folk att spendera mer pengar, men på något sätt vill man ju visa sin uppskattning på en sådan dag.

Om det blir som jag tänkt ska jag lägga upp bild när det är riskfritt (dvs när Magnus inte läser min blogg, vilket jag inte tror att han gör men man måste ju vara på den säkra sidan).



So long, långkalsong

Hos belsibub

Nu befinner jag mig i Beas residens här i sungård. Hennes bror Maxie har 19 års kalas så vi sitter inburade på beas rum. Kollar sex and the city´och lets dance.
Väldigt underhållande att använda beas lilla dator. Känns väldigt gulligt.
Någonting annat roligt att berätta är att vi åt middag i beas källare, kändesväldigt primitivt med tanke på att vi satt på golvet och åt, eller ja, på ett bord men utan stolar. Haha. Sen när vi skulle upp igen hade max släckt ljuset så vi fick leta oss upp i en mörk hinderbana:p


Imorgon väntar två matcher, sen ska jag fira morfar som fyller 70,  grattis  grattis bus-morfar! sen ska magnessa och  jag leka. hehe. Min lilla magnus. <3

PUSS `HEJ

Tillbaka till vardagen

Nu sedan några dagar tillbaka så är jag tillbaka i vardagen. Känns skönt faktiskt:)
Fick blusen som jag beställde igår också, den var... inte så vacker. Uhuhu. How sad!
Men men, gick till gina tricot och tröstshoppade ett par jeans och ett linne. Hehe, mamma skulle gråta om hon visste:p

Har egentligen inget planerat i veckan. Eller jo, på fredag ska jag till belsibub och ha filmkväll och sleepover, och fyra matcher att coacha i helgen, men inget annat:P



PS. Bilden på mig i något inlägg tidigare är inte tagen när jag är sjuk Natasha,så jag har inga monster-gener.