En muterad mördarsnigel

Jag stötte på en sådan igår. Jag  och Toffe var i stan och promenerade, verkade vara någon filminspelning vid Slussen. aka Slusken.
I alla fall, till det viktiga. Jag och Toffe gick i godan ro på vägen hem från tåget, och vad höll jag på att trampa på en muterad mördarsnigel! Trodde jag i alla fall, det visade sig vara en salamandel. En sån där liten ödla ni vet?
Skitäcklig. Jag försökte få toffe att lämna trottoaren för den mer upplysta vägen, vissa skulle häpna här. Men det gick inte. Så vi gick, och jag spanade. 

Ikväll är det dags för studentskiva igen, det är Sandras klass, blir nog bra det!=) Har inte hunnit få min biljett ännu bara..:P 

Sjungom studentens lyckliga dag

Yeah. Vi fick lära oss att sjunga sången vi ska sjunga på mösspåtagningen nyss. Det var lite kul, bara ett enda stort mummel, ingen som riktigt sjöng. Men så är det ju ganska höga toner också.

Sitter och har svenska nu, ska skriva en uppsats om genteknik. Samarbete med naturen. Det är iofs ganska intressant, men mycket jobb!

Dags för lite fettklump i brunsås snart = Kalops. Love it, hemma, fast i skolan får vi mest fettklumpar som sagt. Jaja.

Igår kom min studentmössa i alla fall, hur härligt som helst, den är megafin! Köpte en ny klänning till studentskivan också. Väldigt lila är den. Kostade 98 kronor. Vilket kap!:D

Helvetesjävlafittmongo!

Alltså.. hatet bara sprudlar. Varför ska vi drabbas av lärarkandidaters onda djävulskskap.
Varför tror dom att vi kan göra allt på typ en sekund. VARFÖR hatar jag meningen "ni går i trean, ni ska kunna sånt här"?


BAH

Karro rekomenderar ;)

Nu tänkte jag faktiskt ta mig samman här och skriva upp en lista på låtar jag tycker är väldigt bra för tillfället:) Lyssna in säger jag!

The gravel road- James Newton Howard(The Village soundtrack)
I want to break free- Queen
Losing- Takida
I can't make you love me- Bonnie Riatt
Pieces- Sum 41
Jóga- Björk
Black heart- Caesars Palace
Umbrella- Rihanna
Baby Baby- Sunblock
Give in to me- Takida
The show must go on- Queen
Ironic- Alanis Morisette
I'm yours- Jason Mraz
Wonderful world- James Morrison
Say it ain't so- Weezer
Grace Kelly- Mika
Broken- Sonata Arctica
Cara Mia- Måns Zelmerlöw



That would be it for now;)


Rädda långsjö-grodorna!

De små kräken som skrämmer mig varje kväll när jag är ute och går promenad. Det finns tydligen någon gubbe som vill att man ska rädda dem. Personligen skrattar jag rått inombords varje gång jag ser en överkörd groda med inälvorna sprutande ur munnen. Helt ärligt.
Det anade ni inte om mig va?;) haha.
Men dom förtjänar det. Kommer dom inte hoppandes precis där jag ska gå, tro på fan att dom ligger krälandes över vägen. Ger mig lite kalla kårar.




I helgen bär det iväg till Eskilstuna, med flickorna för basket cup. Ska bli hur satans kul som helst!:) Det är mitt sjätte eller sjunde år jag åker till den cupen. Fast i början åkte jag som spelare i och för sig. Nu som ledare, men det är lika kul ändå:) Fast jag måste säga att det har varit lite oorganiserat iår. Vi har inte ens fått veta vart vi ska bo än =/ jaja, det ordnar sig nog!
Nu måste jag börja packa! Ska försöka hitta en megastor luftmadrass som inte pyser. Vill inte ligga på golvet iår igen. 

Karro träffar polisen

;) låter lite läskigt va?
Är inte så farligt ändå, vi ska möta Polisen basket. Vilket är rätt så farligt iofs, dom är alltid duktiga. Jag och Lina ska se till att de små töserna springer benen av sig, minst!

Mamma och jag ska sedan bege oss till Huddinge C och prova ut en guldring till mig, som jag ska få i studentpresent. :) Studenten som förövrigt närmar sig med STORA steg! 1 juni är det utspring, klockan ett, om ni känner för att infinna er och gratta mig;)

Ikväll blir det inflyttningsfest utåt landet, typ södertälje:P haha. Det blir nog kul, jag får ju trasha lägenheten om jag vill har jag hört;P



Ps. Chaplins bar...gå INTE dit.

Jag är sån god människa

Yes I am... ringde banken nyss för mitt avmagnetiserade kort. Guess what?
Det finns ett kort som kallas "världsnatur kortet", så istället för ett vanligt maestro kort så får man ett sånt för 25 kronor extra om året. Det funkar likadant som det förra iofs, men man skänker lite pengar till naturen.
Good-Karro. Haha




(behöver jag ens nämna att jag redan gruvar mig för om dessa 25 kronor kommer kännas i plånboken?)

Irriterad

idag. Sjukt irriterad.
Jag förstår inte hur man kan vara så nonchalant och skita i någon annan på sättet som en viss person gjorde idag. Speciellt inte när man har valt en sån kurs som vi faktiskt går. Att gå med inställningen "jag bryr mig bara om mig själv, och skiter i andra" genom livet, det kan ju inte vara hälsosamt för någon. Allra minst sig själv. Först och främst så tror jag att man sårar andra genom att på sånt tydligt sätt säga att man inte bryr sig. Men det måste ju slå tillbaka. Om man visar att man inte bryr sig om någon så får man ju det tillbaka. Visst, trivs man med att alltid stå helt ensam så okej. Fast jag tror inte någon människa egentligen funkar så. Jag tror att människan är flockdjur och att vi mår bra av att känna att vi har någon bakom oss. Någon som stöttar och säger att vi är bra även fast vi gör dåligt.

Lite Karro-filosofier såhär på kvällskvisten.. enjoy, or don't.

Let there be light

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera bloggen nu på senaste tiden, men ibland så tar orden bara slut.
Tankarna har tagit över och allt jag försökte skriva blev en enda smörja. Hur som helst, så ska jag försöka sammanfatta mitt lov lite här:)

Fredag: Spelade matchen mot tjejerna och vann. Sen senare gick vi ut på krogen, Viper var vi på eftersom vi hörde att dom skulle stänga ner allt billigt.

Lördag: Började dagen med att åka ut för att kolla outlet på gärdet med Lager och Ida, men den var inge vidare så vi rullade vidare in till stan. Hittade ett par fina jeans på Vero Moda, men just som jag hade kastat upp kortet för att betala, ja då var det såklart avmagnetiserat. aj aj aj.. Åkte vidare hem till Lina för en fika, och sedan på kvällen blev det utgång igen.

Söndag: En helt död dag. Jag låg hemma, och var död. Sen kom Lina över på kvällen och räddade min kväll/natt :) Vi hyrde School of rock och käkade massa godis och pratade hela natten =)

Måndag: Mötte Lager i stan för att köpa jeansen, inte för att kortet är fixat men jag lånade lite pengar av mig själv:) Efter det åkte jag hem och på kvällen bar det av hemåt Bea för att kolla på prison break och mysa lite.

Tisdag: Dagen var rätt död om jag inte minns fel. Bea och Ida kom hem hit på kvällen och spelade spel, mös lite i min säng och åt massa ost och kex.

Onsdag: Dagen började med att åka hem till Lina för en pastasallad hela gänget. Mucho gott! Sen så joinade jag Ida och Bea och kollade Saw I och Saw II. Trean såg jag bara början på innan jag begav mig hemåt.

Torsdag: Idag fick jag veta att både mamma och pappas familjer ska bort över påskhelgen, Karro blir alltså ensam hemma hela helgen. wohoo...Ska hem till maria för en girlie night med film, pizza, godis och filmer. Sen blir det att leta påskägg hemma hos Maria på fredag morgon, eftersom vi alla ska sova över=)





Jag, Lager,Ida och Lina blev fångade på bild;P