Syskonkärlek!

Jag har ofta nämnt min lillebror Kristoffer i den här bloggen, men nu vill jag skriva om min lillasyster.

Therese, Tessan, Prutten, Bajsungen, Pussrumpan, Tessis
Allt sagt med kärlek.



Inte den bästa bilden, men där är hon:)

La mig i hennes säng tidigare ikväll och luktade, det luktade kärlek.
Att ligga och krama om henne och prata om dagen i skolan. Få höra om saker man glömt bort. Få lite dåligt samvete ibland.
"Lina, du glömde att vinka till mig igår när du gick. Jag började gråta på balkongen"
"Men förlåt! Jag glömde det igen! uch vad dum jag är!"
"Men herregud, det göööör inget"


Eller kanske få ett sms lite då och då "Hej pussenlina   puss    puss  kram tessan"
Är man sju år så kommer man faktiskt undan med att skriva ett sånt sms.




Ska lägga mig på hennes säng och sniffa lite till nu innan jag går och lägger mig. Ska ju ändå upp klockan nio imorgon. En sista sak bara...
Ett hårstrå på hennes huvud, och du får med mig att göra.


;)


Älskar, Älskar inte...

För det första vill jag bara säga att jag överlevde! Jag kom hem utan större katastrofer, jag cyklade bara bakåt en gång och fick panik. Som tur var inträffade detta i en korsning(!) där inga bilar kom. Lucky me! :)

För det andra... Jag längar till midsommar! Ut utanför Tierp till Lagers landställe, ett helt gäng. Äta, bada, leka lekar och supa skallen i atomer som min mor skulle ha uttryckt det. Och för den (mycket lilla, skulle nog säga obefintliga) skara som oroar sig, så kan jag ju säga att jag inte tänker supa och bada samtidigt.
Vi tänkte dela ut såna där lappar med uppdrag folk ska utföra under eftermiddagen/kvällen. Djävulska planer smids. And I love it.

Over and out!


Karro vs en Cykel

Det är verkligen en kamp mellan mig och en cykel. Jag har i flera år trott att jag kunde cykla, men sen kom jag till det stadiet då jag inte längre fick cyklar med bakåtbroms, och katastrofen har varit faktum (för) många gånger.
Nu ska jag dock försöka mig på det igen, ska  ta mig till Huddinge och tillbaka för att möta några kompisar, för att sedan åka vidare upp till Beas altan och dricka cider. Ska bli jättemysigt, om jag överlever...
Jag har ärligt talat inte cyklat sen förra sommaren, och innan det var det nog ännu längre sedan sist.
Hur som helst ska jag göra mitt bästa för att inte krocka med en moppe den här gången, eller ett träd, eller en stillastående bil, eller rulla ner i diket....


Later!

Jag är hemma!

Ja nu har jag kommit hem, resan var rätt underhållande faktiskt. Det blev som tur var ingen tältning, utan vi åkte hem en dag tidigare än beräknat, skönt!
Jag tänkte lägga upp lite bilder från skåne/danmark, men eftersom kameran är kvarglömd hos min mor så får det vänta till senare.

Det första jag såg när jag sprang till tåget när jag kom hem var att någon hade saltat på de där äckliga svarta och bruna sniglarna utan skal, så de börjat smälta. HAHA säger jag bara;P Kunde inte hålla mig för skratt där jag sprang för mig själv, psyko, javisst.


GRATTIS LAGER, nu har du oxå blivit sådär hutlöst gammal. 19 år. yää;)
  Idag får du en egen bild här, wohoo.

OH fuck.

Jag är lurad. ack. Tidigare har pappa sagt att vi ska komma hem från vår lilla roadtrip på fredagen, men nu har de tydligen ändrat planerna utan att säga något till mig. Nu ska vi tydligen till småland oxå. hmm.

"men vi tänkte att det kunde vara mysigt att tälta lite oxå....."
"det har ni inte sagt till mig
"Nej men vi tänkte det"


Blogg.se's minst aktiva bloggare?

Det skulle mycket möjligt kunna vara jag. Hur som helt så ska jag förhoppningsvis åka och bada idag, om tjejerna vill svara på mitt sms. Skickade typ för en halvtimme sen och den enda som svarat är Lager, som inte kan komma. hmm... SKÄRPNING! :)

Imorgon bär det iaf av ner till Skåne, Lund först för att vara exakt. Ska stanna lite i Helsingborg också, men inte sova där så det räknas kanske inte. Ska iaf på konsert på onsdagen i Köpenhamn. Tori Amos ska vi se, jag och brorsan=D Sen åker vi vidare ner till Ystad ett tag för att pappa tycker det är fint där.


Toffe och Jag, Kommer ha så kul på konserten



Huvudattraktionen för resan, Tori Amos

Den barnsliga glädjen

Idag åt jag på McDonalds, eftersom pappa inte orkade laga någon mat. Det händer faktiskt inte särskillt ofta, nån gång i halvåret sådär. När jag var ungefär 8 år så förbjöd mamma mig att äta Happy Meal, det var för små barn. Hon ville inte ha alla leksaker skräpandes hemma antar jag. Detta har dock satt lite spår i mig. Varje gång jag går på McDonalds med familjen så kräver jag ett Happy Meal, jag menar, nu är jag faktiskt så stor att jag får välja själv.
Och varje gång spritter det lite i kroppen, jag har fått ett Happy Meal. Glädje kallas det. ;P

Solen har verkligen kommit till Stockholm nu och det känns helt underbart! Jag blir så rastlös av att sitta hemma, så jag hittar på diverse aktiviteter. Oftast innefattar det mig, en musikspelare av något slag (helst Toffes:P) och massa tankar. Långpromenader, det är grejer det. Ikväll har jag dock lyckats lura med mig Lelle å sätta oss på någon uteservering och snacka skit. Det ska bli jättekul, om hon överlever vårruset som hon ska springa. Haha.


Lager och Jag myser i kungsan, Så härligt!




Bea pressar chokladbollar i Idas mun

Lämna bo't

Jag börjar starkt misstänka att mina föräldrar vill ha mig ur huset(läs båda lägenheterna..) snart. Dom tycker väl att nu när jag har tagit studenten så ska jag bli flygfärdig på alla sätt. Det är jag inte. Hur som helst så anmälde pappa mig till bostadskön nu. Han till och med betalar för att jag ska stå i kö, förstår ni nu varför jag misstänker det jag gör? :P

Jag är förresten besegrad, såg en rakhyvel och kunde inte motstå. Swisch så var håret borta. haha

Idag vart förresten inte så myckelt planerat för midsommar som vi skulle(trodde jag), utan tjejerna överraskade mig med fika och present, jag blev väldigt glad:D och överraskad. Nu är jag lika snygg som lager med min likadana jeansklänning;D

Kampen har startat

Duschade nyss och bestämde mig för att göra något åt mitt lilla problem med håret under armarna. Jag bestämde mig för att inte raka av det idag:O Nu har det gått två dagar, och jag känner mig fortfarande som en apa med buskar under armarna fast det inte gått mer än två dagar sen sist. Hård kamp!
Men imorgon ska jag tillåta mig själv att ta fram rakhyveln, det kan ju omöjligt vara så att jag fastnar på en öde ö i mer än tre dagar... ;)
Eller.. möjligen ikväll. Ikväll kanske är en bra tid att raka sig under armarna.


Rubrik

Jag har slut på fantasi nu, så rubriken fick bli.. som den blev.
Borde skriva massa om studenten, men jag orkar inte:P Det var helt underbart från början till slut, så mycket kan jag säga. Flaket var gryyymt. Här är en söt bild som jag snodde från Beas blogg:



Annars så var jag i kungsan med girlsen idag och käkad helt gudomligt god glass, det borde jag göra alla dagar nu när jag är arbetslös och allt;P Till arbetsförmedlingen på tisdag iaf, göra lite nytta=)


Och Orsa capming är dalarnas egna riviera. HAHA

Studenten

Idag är självaste studentdagen. Jag kan verkligen inte förstå. Är det det här vi har längtat efter, praktiskt taget sen vi började skolan?
12 år har vi klarat av, och vissa (läs jag själv) har gjort det med stil också;)
Sitter just för tillfället och lyssnar på Release Me, rätt passande måste jag säga.

Men snälla du gubben där uppe, regn?
Det stämmer inte. Det ska inte regna när jag tar studeten! Så nu har du sisådär 5½ timme på dig att fixa detta lilla snedsteg. Tack!