Rakhyvlar<3 Karro

Jag har fått något galet ticks (tix?). Jaja,, hur som helst, jag måste raka mig under armarna exakt varje morgon. Annars känns det som att det växer vildskog under mina armar, fast det bara är några milimeter. Ska nog försöka vänja mig av med detta. Hur ska det gå när jag hamnar på en öde ö tillsammans med mina drömmars man. Ska jag springa omkring och gnugga mina armhålor mot en raspig palm då eller?
 Ack, det går inte för sig!

Discodiva

Från 80-talet, eller bara en pudel. Avgör själva ;)
Så här blev i alla fall mina omtalade lockar:


Diet-smiet-skit-i-helvete

Är det något som gör mig irriterad så är det ju hur galet det är med allt bantnings och diet snack såhär när vi närmar oss beach-tider.
Inte det fakta att folk vill banta, för det kan jag faktiskt förstå, jag menar, vi har alla varit där. :P
MEN de som faktiskt vill banta, vet väl herregud att det gäller att träna mer, äta lite mindre och framför allt nyttigare. Måste varenda jäkla tidning spotta ut rubriker varje dag?

"Tio enkla knep till snabb viktnedgång"
"Så hittar du rätt form till sommaren"
"Sluta jojo-banta och gå ner mer"

osv osv. Det stör mig lite, vi alla vill lixom inte bli överösta med sån skit varje dag.


Imorgon ska jag förövrigt till frisören och permanenta/klippa mig, lite vågat sådär två dagar innan studenten. Men vad gör man inte. Omväxling förnöjer som det så fint brukar heta. Lägger upp en bild på resultatet sen. Adios så länge!

Vilken poet jag är

På blotta en minut skrev jag ihop detta mästerverk :

Jag vill vila, lägga mig ner och sova bort allt som känns fel
Rädda mig själv
Springa fort, fortare fortast
Kanske hinner jag före
Kanske hinner det ifatt mig


HAHA, nej ja är inte seriös. Men det lät ganska smart, håll med om det? 

En vecka av Karro

Igår var vi och såg Pirates of the Caribbean 3. Den var sjukt bra, Johnny Depp (Jack Sparrow) var lika snygg som vanligt, och Kalypso (ska inte avslöja för mycket) var sjukt ball:)
Tyvärr så slutade den så sent att vi precis missade en nattbuss, och var tvungen att vänta en timme. Kom hem vid kvart över fyra, not nice för en trött Karro:P

Idag hade vi vårat sista förhör, EVER!! Jag kan knappt förstå det. Skolan är slut. SLUT! Helt ofattbart. Vad blir det av mig nu? Jag fick ju mitt MVG i filosofi, det var roligt. Ett ämne jag faktiskt har tyckt varit roligt från början till slut. Kanske ska plugga filosofi på universitetet som Bea sa..? Who knows.

Imorgon är det dags för fotografering, med mössan på. För övrigt har företaget som vi beställde mössorna från skickat en extra lass mössor till vår klass, så nu står jag med två studentmössor, men inte kläderna jag beställde. Ironic?
DAMN he lookes good

Stulna år

/Girl interrupted.
Det var en stark film vi såg på psykologin. Jag brukar kunna se de flesta filmer utan att känna något, fast jag tyckte faktiskt att den här berörde. Det är svårt att förklara en känsla, så jag hoppar över det för tillfället, men se filmen!



"You know, there's too many buttons in the world. There's too many buttons and they're just- There's way too many just begging to be pressed,they're just begging to be pressed,you know? They're just - they're just begging to be pressed, and it makes me wonder, it really makes me fucking wonder, why doesn't anyone ever press mine? Why am I so neglected? Why doesn't anyone reach in and rip out the truth and tell me that I'm a fucking whore, or that my parents wish I were dead? "


"Was I ever crazy? Maybe. Or maybe life is... Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified. " 

Stoppa duvan!

 
Jag känner mig som han den där mannen som aldrig fick stopp på duvan i barnprogrammet ni vet? (Titta under för lite minnesåterställare)
Hur mycket jag än pluggar nu i dagarna så kommer jag inte ikapp,
som den duvsatan! Idag ska jag hålla mitt tal som jag knappt har övat på (men som jag tänkte göra nu faktiskt). Wish me luck!
För att inte tala om alla tusen uppgifter vi fått i naturen, jag fick gallra lite för att hinna med alla.


Jaja, inget mer självömkande nu, hörs senare, med lite positivare inställning hoppas jag!

:)
 

Bloggtorka

Jag har drabbats av en stor bloggtorka. Det är alldeles för mycket att tänka på för att kunna få ner det bra i skrift. Studenten närmar sig med STORA steg, och alla examensarbeten likaså. Stress stress stress. 
Inte bara dålig stress dock, visst är det stressigt, men likaså ganska så underbart att börja tänka på vilken champange man vill dricka på flaket. Vad vill jag önska mig i studentpresent? Vad ska man ha på sig på alla studentskivor? Vad kostar limon? haha. ja, det är endel frågor. 

Så med detta vill jag bara säga att min blogg kommer att stå still på obestämd framtid. Kikar in och skriver av mig lite när jag känner för det.

Take care!
/Karro