I was dressed embarrassment

Under veckan som gick har festat 4 kvällar i rad, det roliga är att jag skulle nog palla ett par till. Man har väl blivit härdad;P
På onsdag bär det av till Gotland med brudarna, det blir nog helt oslagbart!:)
Jag kan inte vänta:)
Eller.. jag måste ju. Men imorgon så blir det till att packa:)


Två resor

Yes, om bara en vecka åker gilsen, dvs. Jag, Lina x2, Ida och Bea till Gotland.
Blir istället för en utlandsresa, så allt party koncentrerat på 3 dagar, det blir grejer det! De andra tjejerna ska i och för sig vara en dag mer än mig. But still. Det är längta nr: 1!

Längta nr 2: Den 8'e åker familjen på mammas sida, (jag, Mamma, Toffe) till Grekland. Vi ska till en liten ö som heter Thassos. Det är litet (ca. 3000 invånare, Huddinge har 90 000) men säkerligen väldigt mysigt.


Ta mig framåt i tiden, NU!!



Se upp!

För nu kommer jag och Tessan! Vi ska på Naturhistoriska idag, watch out säger jag bara!
Det ska bli sjukt kul. Måste se till att äta lite frukost och vakna till nu bara.
Någon ringde mig vid tio-tiden, men la på innan jag hann svara. Sånt är lite jobbigt, sen svarade hon/han inte när jag ringde upp. Ska nog testa att ringa igen nu. Man hoppas ju alltid på att det ska vara ett jobb som hör av sig

En resa

Ut, till landet. Ut till Robban, för att fira 20 års-dag. Det var en vecka sen, men mycket att ta in.

För första gången på över ett halvår så går jag ner igen, till bussarna vid Slussen. Allt känns bekant. För bekant för att ändå vara så avlägset. Och jag sätter mig på bussen, åker den sträcka jag åkt så många gånger förr.
Vid nacka trafikplats börjar min radio spraka, och jag  tänker att "just det, här är det ingen mottagning nej". Förundras över vad jag minns, och vad jag har glömt bort. För där jag sitter och funderar, så kommer jag på att jag har glömt vilken station jag brukade resa till. Jag ser platsen alldeles för tydligt framför mig, busshållsplatsen och cyklarna, men inte namnet. Jag tror det är förträngt med vilje.

Av ren sentementalitet sitter jag och saknar. Saknar fast jag vet att det inte var menat att bli som jag först trodde.
Vad gör han nu?
Tänker han någon gång på mig?
Kommer jag att känna samma sak igen, med större framgång?
Jag vet inte och det gör mig smått galen.

Trots det så är jag tacksam. Jag vill inte för allt i världen stryka det som hände, eftersom det fått mig att uppskatta mycket mer. Han lärde mig saker, som jag inte ens tror att han själv vet om. Men med större uppskattning kommer också större saknad. Inte just saknad efter honom eftersom jag vet att det inte skulle bli. Men saknad av att vara behövd.
/

 

Brännboll tonight!

The brännboll is on, and Karro is taggad!
Haha. Ska träffa lite kompisar och spela brännboll och dricka lite alkoholhaltiga drycker ikväll, ska bli kul. Jag har stora förhoppningar på att det ska gå bättre än sist när vi spelade!
Sitter här och laddar upp genom att lyssna på Ronny och Ragge. Glad musik det, sitter bara och skrattar för mig själv. :)

Alla andra tjejerna ska träffas och äta middag ute innan, men jag måste spara pengar. Jag undrar om jag ska försöka göra en soppa till mig själv. Jag har aldrig kokat egen soppa förut, så det kan bli spännande! =)

GAAAAH!!!!

DOM SATANS SMÅ JÄVLA ODJUREN!!!
Fitthelvetesapanal! Hur i helvete kan man först skriva på en påminnelse att det går bra att ringa, och sedan när jag ringer säga att nej
 du måste åka ner. Alltså satt jag i telefonkö i en fucking timme, och måste ändå åka ner?
Jag cyklar ner, skyndar mig som fan, kommer in fem minuter efter stängning(dörren var fortfarande öppen) och får svaret:
Nej tyvärr, vi har stängt. Du får komma in klockan nio imorgon och skriva om.
Ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig på nytt?! FUCK NO!!!! Dom lär inte se röken av mig igen. Trötta fanskap.

Tillåt mig att skratta

Kikade just på Aftonbladets hemsida, och där kunde man rösta fram Stockholms sju under...Inget fel med det, men hallå?!
Slussen fanns att välja på, men inte Djurgården?

Slussen people... Okej jag erkänner, det är fin utsikt och så där, men hör man någonsin något bra om Slussen egentligen? Jag tycker mest att jag hör klagomål om hur äckligt det är där. Skulle verkligen inte vilja se det som Stockholms under..
Djurgården däremot, är väl helt otroligt mysigt att strosa runt?

Nu kanske det är jag som är korkad och har missförstått allt, kanske(troligtvis) är slussen mer än just den tunnelbanestation som jag och Lelle för ett tag sen döpte om till Slusken. Men fortfarande... Nej.

Hemmakväll

Trodde att det skulle bli galej i Skärholmen ikväll, men det var nog lika bra att det blev inställt.
För första gången på flera veckor så känner jag faktiskt att det känns helt okej att sitta hemma en kväll. Inte för att jag tycker att det är något fel på att sitta hemma, men jag brukar bli så rastlös. Nu känns det faktiskt rätt skönt.

Ska försöka övertala Toffe att lära mig att spela ett av hans datorspel...Vilket brukar funka sådär, sist jag försökte lära mig spela CS så slutade det med att mitt eget lag började varje omgång med att skjuta mig. Lite smärtsamt att inse att jag var SÅ dålig..

Har ni förresten sett de där reklamerna för Fun Lights nya safter? En med rabarber och en med grape, jag hade verkligen stora förhoppningar på dessa. När jag smakade den förstnämnda insåg jag rätt snabbt att "Mer vuxen, mindre söt" var rent crap.
Den om någon smakade verkligen sliskigt! Med en sån där vidrig eftersmak av sötningsmedel.
I brist på annat så använde jag och Lina den som groggvirke i lördags. Stort misstag. STORT. Smakade ungefär som att spy baklänges.
Men om jag nu ska vara lite positiv så smakade jag just Grape, den var MYCKET godare. Fast å andra sidan kanske förväntningarna inte var skyhöga sedan den första kräk-saften...


Jag efter att ha druckit fun lights nya rabarber-skit

Blogg.se är lika segt som klister

Är lika segt som jag när jag ska blogga. Förut hade jag saker att säga, men det har jag inte längre.
Allt jag försöker skriva känns bara meningslöst så jag struntar i det.
Var hur som helst inne i stan idag för att byta min piercing, men han sa att jag var tvungen att vänta i tio dagar till innan jag kan få en ring:(

Håll nu tummarna för att det blir bra väder så jag kan jobba!! =D