Dag 2

Inleds... på min nya hälsoprofil alltså. Haha. ska försöka vara lite nyttig, men åh, det är lite trist.
Än så länge har jag klarat mig bra dock.


...stor bedrift när jag som sagt är inne på dag två.
Ikväll åker mami bort till mormor, så jag ska nog försöka städa lite och fixa inför nyårsmiddagen var det tänkt. Sen kommer Magnus och förgyller min kväll med sitt sällskap. Treeevligt trevligt.

Bwääää

seg dag som tusan, men nu är det bara en timme tills jag får gå hem. Eller ja.. hem och hem. Ska passera systemet först, och plocka upp Bea på vägen. Sen ska vi hem till mig och leka. Ja ja ja!
:D

Längtar till nyår! Partheeey, och sen så är jag ju ledig en vecka från och med det oxå.. Nice!

Back in town

Typ 20 kilo tyngre, har verkligen blivit övergödd de senaste dagarna. Fast gott och mysigt har det varit:)
Nu är det jobb i två dagar, helt okej, fast sov sjukt dåligt inatt och det är ju aldrig nice. somnade väl vid halv fyra och gick upp halv sju. BLÄ

See ya!

yaow!

Nu om en timme tar jag mitt pick och pack och åker till Västerås. Ska bli nice tycker jag!
Trivs bra där!=)
Är alltid så rädd att jag har missat något i packningen bara. gör ju typ alltid det så vore väl ingen överraskning om det var så idag med iofs.
Nu hoppas jag med allt jag är värd att mamma ska vakna snart och göra inbakade flätor i mitt hår så jag kommer undan med min nya mjukisdress som gullig istället för bara slapp:P

Puss

Happy holliday!

Nu ska jag börja julstäda mitt rum som förövrigt var städat för sisådär en vecka sen.. mindre än det faktiskt. så det kan ju inte ta alltför lång tid, hoppas jag!




Merry Christmas!

Yeah

Sista dagen på jobbet innan fem dagars underbar ledighet!
Ska ut på stan som sagt och handla sista klapparna, will be nice!
Sen ikväll ska jag nog kolla på den där filmen på trean.. minns inte vad den heter. men det lät lagom och mysigt sådär kvällen innan julafton:)

hittade bättre bild

haha. suddig men mycket sötare.



hittade robban oxå. hah

julen närmar sig

Är nästan klar med allting faktiskt.. fick ett fantastisk gulligt julkort av magnus med en julgris på.
Jag gillar verkligen grisar:D och det som stod innuti var oxå mucho älskvärt.

Imorgon ska jag ta med mig natasha och göra stan i jakten på de sista två julklapparna, ska väl gå bra.. jobbar bara halvdag så förhoppningsvis är stan inte helt fullskitet med folk vid tolv. Antagligen är det att hoppas för mycket..:P men vem vet=)




Bild på mig och natasha från helgen, antar att vi inte kommer se fullt lika pingliga ut imorgon....:P


shit klyftpotatis!

Har städat, rensat, kastat ut skrivbord, möblerat om hela mitt rum ikväll. är helt slut. Ska bli såå skönt att sova!

Godnatt

Nostalgi på hög nivå!

Back to where it started, back to where it all began

Haha, kollade just in min gamla gymnasieskolas hemsida. Dom har skaffat sig en jätteflashig hemsida med en film som är gjord i skolan. Snacka om att man blir lite varm och skrattig. Hasse Aro var tydligen en gammal elev hos Ingrid "inkan" Rickberg. En av mina favoritlärare, hon var ju bara för rolig.
Fast när jag tänker efter gillade jag ju faktiskt nästan alla lärare där. Fanns några få undantag. Typ två.. men ingen nämnd, ingen glömd;) som man brukar säga när det handlar om något positivt. Jag vill väl inte vara elak och hänga ut någon I guess..

Har en liten rast på jobbet nu. Ska jobba till halv fem idag, oh my lord! sen ska jag köpa sista julklappen inför lördag, och så hem och slå in en massa klappar. Ganska kul och pyssligt om jag får säga det själv:D

Lättnadens suck

Jag är tillbaka på "rätt" ställe. Snälla barn, bra personal runt mig... but still.
Vaknade imorse på min härliga sovmorgon (började nio) och kände mig väldigt risig. har inte gått över helt, men jag lyckades i alla fall hosta upp den gigantiska slemklump som hade infiltrerat min hals.
It was huge, I tell you.




Nog pratat om sånt mys. Ser fram emot imorgon då jag ska spela match mot tjejerna jag coachar. Jag och lina och några kompisar + lite föräldrar. Vi bara måste ta dom!
Sen på lördag är det lilla julafton. Händelsernas händelse! Kanske utgång oxå om jag fortfarande mår väl efter veckans tredje julbord. :)

begåvning!

ja... man kunde ju tro att jag är begåvad. Men ack...nej. Jag har en hatkärlek till att gå och kolla på min brors konserter, för jag får alltid en stark längtan av att vara begåvad. Kunna sjunga vore lixom... Asnice!
Annars kunde jag väl i alla fall få vara duktig på att dansa eller så, det vore oxå coolt. Men neeej.

Jaja.. ska försöka sova tidigt ikväll. Sovmorgon imorn, så det finns ju en viss chans att jag faktiskt känner mig utvilad när jag vaknar. :)

Lite bilder:

Jag "åker" i trappan... något berusad.. svar ja!

 
Me, at work. Friluftsdag!


Jag och Magnus


Lager, Maria, Bea, Jag, Lina(som fyller år och är kidnappad) och Ida

Plugg!

Åh gud vad jag längtar till att börja plugga. Helt sanslöst. Är tillbaka på "gamla" jobbet. alltså nu börjar det bli lite snurrigt i begreppen här, men jag menar mitt jobb som jag hade förra året.
Treornas fröken är sjuk så då hoppar jag in. Synd bara att jag har noll aning om vad dom ska göra.... Jaja, får väl improvisera. Lite göra klart och så lite annat skoj. Det är ju snart jullov så ingen kan väl klandra mig om jag vill pyssla eller något.

Längtar till den dagen jag kan få ta en egen klass och slippa hoppa runt som värsta ludret. Att ställa upp där man behövs vill man ju göra för att man vill inte för att man blir ditkastad, if you know what I mean.

Jaja, ikväll ska jag ta med mig belsibubb på min brorsas konsert i hans skola, dom brukar vara bra så jag har high hopes!


Adios!

I'm back!

Vanliga skolan igen, andra uppgifter. Vet inte.. men uppskattar inte att bli slängd härs och tvärs som om man vore någon skitig vante som passar på vilken hand den än hamnar på. Bara för att jag kan anpassa mig hyfsat bra och gillar barn behöver det inte betyda att jag själv tycker att alla uppgifter är lika roliga. Verkligen inte.

Sen kan mitt dåliga humör bero på för lite sömn oxå... men jag frågar mig själv i mitt stilla sinne...varför? :P
Kan ju ha och göra med min sovmorgon som uteblev igår. fick börja 4h15min tidigare än beräknat. inte riktigt okej.


Hihi

Hittade av en slump nu min gamla vän som jag knappt pratar med längre, Adams, ex blogg. hon har mycket fina bilder. snor en och lägger den här :)


image426

Heyya

En ny dag! Inte sååå härlig. Har haft endel tjaffs med ungarna. Känns nästan som att komma pånytt, fast jag var här förra året så måste dom testa mina gränser igen. Lymlar! De borde veta hut! :O


Imorn är det i alla fall dags för femmorna och treornas luciatåg i matsalen. Av det lilla jag hört på repetitionerna så låter det sjukt fint! Så den som smittar mig med galna kräksjukan till imorgon får på moppo!:P

Luciatåg

Tjoho, ska se på ettornas luciatåg idag, klockan fyra. Hoppas vädret håller sig bra så de kan vara ute som planerat..
har inget mer roligt att säga nu... vilken rolig person jag är...

....

....

....

.... nä.. verkligen tråkig.

So long- långkalsong

Haha

Nej jag är inte nervös för en eventuell fika. Var en annan sak...som löst sig nu. Tjoho, bea: du får ett sms snart!:P

Andra dagen tillbaka på gamla skolan. Fortfarande kul, men började sju imorse så man är ju snäppet sömnig..
jaja. jobbar bara till tre iaf, det är sjukt skönt!=D

...

Tillbaka på skolan jag jobbade på förra året för att vara vikarie i en vecka.
Känns lite konstigt, men väldigt roligt=)

Är dock hemskt nervös för...en viss sak som jag inte kan berätta här. Håll en tumme för mig ändå!

ny crush

Robyn och Snoop dog's nya låt Bum like you,
heeelt underbar! =)

Moahaha, nu ska jag in och möta upp darlingen som varit hemma i hemstaden under helgen.
Welcome back!


HAHA

You're ugly, yeah yeah, you're ugly!

Sammanfattning av helgen

Fredags var ju THE day i och med att vi firade julafton med tjejkompisarna.
En tradition som är inne på sitt fjärde år. Jag har fått ge till olika personer varje år, ganska bra jobbat eftersom det sker med lottdragning. Lina fick ge till mig för tredje året i rad...av fyra möjliga.
Men det är all good, jag gillar Linas presenter!
I år fick jag:
Ljustakar med luktljus i
extra luktljus att fylla på med
sand att ha i botten på ljusstakarna
en fickspegel att ha i väskan
en ram med en bild på mig och magnus i

Sedan sov jag och Lina kvar hos Bea på kvällen, och det var så underbart! Kändes som old times igen. Länge sen man sov över hos nån kompis alltså.

Lördagen spenderades med att jag och Lina coachade tjejerna under en bra match. Bra, fast vi förlorade. Är taggad inför nästa helg, då ska vi bannemig vinna! Sen åkte jag hem och vilade, skulle göra mig iordning för kvällen. Tog väl ca. 3 timmar. Varav 2½ av dom bestod av att jag bytte kläder och hade ångest för vad jag skulle ha på mig. Inte okej!

Åkte och mötte upp Lina och Ida på centralen och så åkte vi gemensamt hem till Magnus lya som han så vänligt nog låter mig vara i trots att han är hemma i Västerås och hälsar på. Så här sitter jag nu med. Har slappat hela dagen, ska ta en promenad in till stan för att vakna till tänkte jag och köpa lite julklappar.

So long!

 Bild från London när vi såg musikalen Phantom of the opera, hyrkikare är bra grejer!