Lite funderingar

Jo såhär på födelsedagen funderar jag på att ge mig själv en present. så svårt med nätshopping bara.. Iaf, lägger bilder här så jag inte glömmer dom. hehe

 
 

Så alla mina trogna läsare....;) Hojta till om ni tycker att någon är extra fin. Eller ifall ni vet hur storlekarna är på forever21. skulle behöva veta det för en eventuell beställning:P

Ditt och datt

Skulle just rosta en smörgås och koka lite thé. Började glatt med att trycka ner en macka i rosten, och gick sen och satte på vatten. But guess what?! Vattnet blev färdigt före mackan. Märkligt tycker jag. Antingen har vi en väääldigt seg brödrost eller en hyperspeedad vattenkokare. Who knows?

Imorgon fyller jag 21, och som Lelle skulle uttryckt det så är jag ju närmare 30 än 20 nu. Haha. Inte sant enligt mig men alla får ju tycka olika. Har knappt önskat mig något så det kommer bli intressant att se vad för saker jag lyckas knycka åt mig imorgon ;) .

För övrigt längtar jag till fredag då ett kärt återseende med Mr. Big (vår vattenpipa) väntar, och drinkar hos Lager och utgång senare. Kommer bli niiice. Girls night out så att säga :D



Inte en dag över......låt oss säga 16 ;)

.

Helt underbart skönt måste jag säga att det känns att det bara är en halv arbetsvecka denna vecka. Som torsdag idag fast det är tisdag och med halvdag imorgon. Niiiice.
Ikväll ska jag träffa girlsen på en uteservering och ta ett glas vin(hade jag tänkt) och planera sommaren, midsommar, ev. Gotlandsresa osv. Ska bli riktigt trevligt må jag säga.
Sen till något mindre trevligt... jag tror jag måste städa mitt rum ikväll. Ack det är till och med stökigare än vad det brukar vara.. hehe.

Jaja, har inte så mycket mer att rapportera. Helgen var till belåtenhet! :)

Tjing!

NU ska vi se...

om jag minns hur man gör detta...
:P



yeah. nu gäller det att tagga till..! igen!

Aoo

Nu har jag träningsverk. Jag fick lära mig den hårda vägen igår att inte underskatta små tunna blondiner på friskis-pass.
Hon tog nästan livet av mig! Kändes det som iaf.. fick ont i bröstet och orkade knappt lyfta benen mot slutet av passet. Haha, kanske säger mer om mig än om henne iofs.
Känner på mig att detta kommer bli en bra vecka. Yeahyeah.
Puss på er!

YÄY

Bea ska ha kalas ikväll.
Let the party begin!

beho

Bea har ändrat min design, känner att bilden är lite symbolisk där i harmoni med texten, am I right belsibub?
Idag ska jag på min brors studentskiva, ska bli skoj. har till och med tagit semester imorn för att kunna ha kul ordentligt. Vill inte komma till jobbet bakis lixom, thats a no no!
Men jag känner att det är okej då jag inte brukar ta semester för att festa:P

Lina förresten, har du glömt en svart kofta hos mig? hehe.. måste ju fråga någonstans när mobilen inte fungerar..:P